2012. február 1., szerda

Ceramia Késkészlet PROFI OLCSON!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft ?

YOSHI BLADE - 2 részes kerámia késkészlet:
Egy kés az eddigi összes helyett
A YOSHI BLADE egy professzionális vágókés, ami a gyémánthoz hasonló keménységű cirkónium-oxidból készült, 40%-kal keményebb az acélnál és egyike a legtartósabb anyagoknak. Egyedül- állóan hosszú élettartamú borotvaéles kerámia pengéje forradalmi újdonság a konyhatechnoló- giában.
A Yoshi Blade-el szemben a hagyomá- nyos kések labdába se rúghatna. Ezzel a késsel Ön akár az összes acél kését helyettesítheti, hiszen hosszú évekig borotvaéles marad, jóval tartósabb, erősebb és soha nem rozsdásodik.
A YOSHI BLADE kés szett az Ön konyhájából sem hiányozhat!  közé »  Áttörés a konyhatechnológiában - végre Magyarországon is!
A Yoshi Blade kés egyszerre helyettesítheti az eddig használt különböző fogazatú késeket, hiszen ugyanolyan hatékonyan szeletelhet vele uborkát, friss kenyeret, filézhet vele húst vagy apríthat fagyasztott zöldségeket. Szinte mindent könnyedén átvág és a kés pengéje mégis MINDIG BOROTVAÉLES MARAD még a legkeményebb próbatételek után is. Akár vasat is vághatunk vele, utána pedig könnyedén szeletelhet vele zöldséget, gyümölcsöt. A penge élettartama pedig sokkal hosszabb, mint egy hagyományos acélkésé, nem szükséges újraélezni sem.
A YOSHI BLADE kerámia késkészlet előnyei: Igazi kerámia penge: a gyémánt után a második legkeményebb anyag, így igazán alkalmas egy életre szóló kés anyagának. 10-szer tartósabb és 40%-kal erősebb, mint az acélpenge: jóval hosszabb ideig marad éles, mint a hagyományos acél kés. A kés úgy hatol át a húsokon és a zöldségeken mint a puha vajon, nem kell erőt kifejtenie hozzá. Tökéletes zöldségek, gyümölcsök, csont nélküli húsok, puha sajtok, kenyérfélék és kenyerek szeleteléséhez is! A kerámia penge felülete nem tapad, nem befolyásolja, nem veszi át az ételek illatát, állagát és ízét. A kerámia kés soha nem rozsdásodik és nem csorbul ki. A kés nyele ergonomikus kialakítású, így biztonságos a használata és mindössze két ujjal szeletelhet vele könnyedén húst, zöldséget. Környezetbarát és természetes anyagokból készült. A kerámia penge könnyű és könnyen tisztítható. Tökéletes a vékony szeletekhez is! Miért hatékonyabb a kerámia penge, mint az acél? A kerámia kés éle soha nem rozsdásodik, nem tompul el és nem csorbul ki: a penge ugyanolyan éles és tökéletes minőségű marad 500 nap után is, mint amikor kivettük a dobozából! Cirkónium-oxidból készült, ami a gyémánt után a világon a második legkeményebb anyag. A kerámia penge sokkal higiénikusabb, mint a fém, mert nem változtatja meg az ételek ízét, színét, zamatát, mint a fémionok. Ellentétben a hagyományos acél evőeszközökkel, a kerámia késeket általában nem kell élezni. Egyetlen késsel darabolhatja fel a csont nélküli húsokat vagy felszeletelheti a legpuhább kenyeret is - morzsázás nélkül! A kerámia kések használata: A kerámia kések nem használhatóak fagyott vagy csontos húsok, illetve kemény sajtok darabolására. Ha nem használja a kést, akkor tegye a védőtokba, így elkerülhető a kés sérülése és biztonságosan tudja tárolni. Tisztítása: kézzel, enyhén mosogatószeres, meleg vízben. Műanyag vagy fa vágódeszkán használja. Mosogatógépben nem mosható.
A YOSHI BLADE kerámia kés készlet tartalma:
1 db YOSHI BLADE univerzális vágókés kerámiapengével
1 db kerámia élű gyümölcs- és zöldséghámozó
1 db ajándék pengevédő tok
                           FIZETÉSI, SZÁLLÍTÁSI ÉS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK:
                                         FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:
1. Banki átutalás vagy Piros csekken  
2. Banki befizetés közvetlenül számlára (csak bemegy az Önhöz közel eső K§H Bankba és a pénztárnál befizeti a vásárlás után megkapott számlaszámra a postaköltséggel növelt összeget)Piros csekk átfutási ideje lehet 1 hét így a posta is csuszik anyival.
3. Utánvét: Sajnos Utánvétel nem küldök csomagott rosz tapasztalatok véget.
4. Személyes átvétel egynlöre nem lehetséges de 1-2 hónapon belül azis fog változni!!!
                                 
                            SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:
1. A termék a pénz beérkezését követő 1-5 munkanapon belül postára kerül csomag, elsőbbségi, ajánlott küldeményként, bélelt borítékban. Szállítási idő ideális esetben vásárlástól számított 5. nap De csak azért irtam ilyen hosszú postázást mert el szeretném kerülni a vitákat mindenkinek bármi közbe jöhet, és enyi idö allat biztos hogy a vevönél a csomag. De lehet hogy már aznap postára kerül a termék!
2. A termék szállítási költsége minden esetben a vevőt terheli. A 2012-es Postai Díjszámitás alapján!
3     Kérem csak azok licitáljanak akik megérteték a feltételeket.
                                               Köszönöm
 
                          GARANCIÁLIS FELTÉTELEK:
         Minden termékünkre adunk garanciát. A Garancia Idő a terméktől függ!!!
                                         Örömteli liciteket kívánunk!
                                         Nézd meg a többi aukciómat!!!!! !
Figyelem: Megkérek minden vásárlót hogy csak akkor licitáljon ha megértette a feltételeket köszönöm!!!!
Figyelem: Vásárlást követöen Küldöm az emailt a Vásárlás Lebonyolításáról minden adattal.
Figyelem !
A fent leírtak és a képek a saját tulajdonomat képezik. Kifejezetten nem járulok hozzá, hogy a leírást részben vagy egészben másolja, felhasználja.. A jogtalanul, használóval  személlyel szemben jogi eljárást kezdeményezek.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-10 13:09
. Ceramia Késkészlet PROFI OLCSON!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos