2012. február 28., kedd

Tárolós puff +

Luxus gyönyörű hímzett-gyöngyös szatén köntös 40-L - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Kedves érdeklődő! Köszönöm, hogy benéztél hozzám, üdvözöllek az oldalamon! Ha kérdésed van, írj nyugodtan, ezt a "kérdezzen az eladótól" opciónál teheted meg. Igyekszem gyorsan válaszolni!
Szebbnél-szebb csodaszép fehérneműt találsz nálam, mindenféle méretben, fazonban, anyagban, stílusban, hihetetlenül kedvező áron! Folyamatosan töltöm fel őket, érdemes visszanézni! Remek márkás darabokra lelhetsz, extra méretben is!!!!! !!!!
A termék leírása:
Eladó a képen látható szuper minőségi, gyönyörű,   hímzett virágokkal, és apró gyöngyökkel visszafogottan  díszített  elegáns köntös, selymes minőségi szaténból.   A hímzések fényesek rajta, a képek magukért beszélnek, luxus darab, kb féláron adom!
Méret:
Hossza: 139 cm
Az aukciót szívesen lezárom előbb!
Info:
Ezen az oldalon csak fehérneműket találsz, de KÉRLEK, NÉZD MEG A MÁSIK OLDALAMAT IS, ahol egyéb termékeimet árulom, mindenféle szuper, egyedi dolgot, gyönyörű kiegészítőket, igényes rucikat, stb, stb... minden korosztálynak, szinte minden kategóriában..... ....
Ha van kedved, válogass ott is, természetesen együtt küldöm az itt található termékekkel... !!!
Felhasználónév: mosur11, KATTINTS A KÖVETKEZŐ LINKRE, ÉS MÁRIS OTT LESZEL:
http: //www. vatera. hu/divat_ruha_c365. html? td=1&us=mosur11
Fontos:
Vásárlás előtt légyszi feltétlenül olvasd el az Ismerj meg oldalamat, /a nevem melletti i+ jelre kattintva/, mert itt találod a termékek állapotával, a garanciával, a postázással, és a személyes átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
Ugyanitt ha rákattintasz a "termékfigyelőt kérek az árveréseiről" gombra, akár naponta értesítést küldenek neked a frissen feltöltött termékeimről!



Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció vége: 2012-03-18 18:58
. Luxus gyönyörű hímzett-gyöngyös szatén köntös 40-L - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Fontos